вівторок, 12 квітня 2016 17:56

На Тузлі побудували першу опору під автотрасу Керченського мосту

На острові Тузла звели першу опору мосту через Керченську протоку під автомобільну трасу. Про це повідомив російський інфоцентр "Кримський міст".

За даними будівельників, для зведення мосту потрібно 595 опор, для їхнього облаштування необхідно занурити більш 5,5 тисячі паль.

"У роботі зараз 57 опор на п'яти з восьми ділянок будівництва, – розповів головний інженер ФКУ Упрдор "Тамань" Юрій Сафонов. – Завантажено вже більше 450 паль різного типу, ведеться забивання ще більше 100 паль, а також спорудження ростверків, формування тіл опор".

Також на косі Тузла завершується будівництво ще декількох опор під залізничний міст.

"На керченській стороні, зводяться перші опори під залізницю. Готові їхні пальові поля – по 48 призматичних паль перетином 400 на 400 мм. Залізобетонні стовпи занурені в ґрунт до проектних відміток, що не перевищують 16 метрів", – сказано в повідомленні.

 

Нагадаємо, 19 лютого проект будівництва Керченського мосту схвалила державна експертиза Росії. Кошторис робіт зменшили майже на сімсот мільйонів рублів – до 211,8 мільярдів рублів. Побудувати міст обіцяють до 2018 року, здати в експлуатацію – влітку 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «На Тузлі побудували першу опору під автотрасу Керченського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути