вівторок, 23 березня 2010 16:23

На Тернопільщині садист відрізав людям пальці (ФОТО)

У Тернопільській області міліціонери чортківського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за фактом катування проти Сергія Гошка.

На нього поскаржилися двоє місцевих жителів, які стверджують, що той бив їх і відрізав по мізинцю.

За словами потерпілих, 42-річного Володимира Томина і 49-річного Ігоря Кітова, Гошко по-черзі запрошував їх до себе додому, нібито пропонуючи підробіток. Натомість, коли "наймити" заходили в дім, господар бив їх і змушував писати розписки з обіцянками до кінця життя безкоштовно на нього працювати.

Під час катувань обидвом підозрюваний обрізав по мізинцю на руках. Томину - ножицями для різки металу, а Кітову – ножем.

Після свідчень потерпілих, Гошка затримали і направили в слідчий ізолятор.

"Підозрюваний вину визнав. Пояснював нам, що пальці відрізав, бо хотів їх помітити, щоб всі знали, що вони крадуть. Правда пояснити, що в нього вкрали, так і не зміг. Говорив про два кілограми гречки. Але це, очевидно, була його версія, якою він себе виправдовував. Бо ніякого підтвердження тим крадіжкам немає" - розповів заступник начальника райвідділу міліції Андрій Свинарук.

В будинку Гошка міліціонери знайшли наручники і розписки, написані постраждалими. Вилучили також великий запас марихуани. Чи був підозрюваний під впливом наркотиків, коли катував чоловіків, поки що не з"ясували.

Сергій Гошко жив сам у будинку на вулиці Носа, що в центрі міста. Його мама виїхала за кордон і передавала гроші на ремонт будинку. Батько покинув сім"ю коли Гошко був ще юнаком.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині садист відрізав людям пальці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути