пʼятниця, 14 травня 2010 10:28

На Сумщині власник стаффтер'єра нацькував собаку на жінку

На Сумщині власник стаффтер'єра нацькував собаку на жінку

У місті Шостка на Сумщині бійцівський стаффордширський тер'єр напав на 38-річну жінку та пошматував їй обличчя. За попередніми даними правоохоронців, пса нацькував на неї власник тварини.

За словами постраждалої, компанія біля багатоповерхівки грала в карти, а чоловік із собакою зробив їм зауваження. Під час конфлікту і пролунала команда "Фас!".

"Собака почав кусати спочатку за ногу, потім повалив мене під стіл і почав кусати обличчя. Далі я нічого не пам'ятаю, нічого не бачила, приїхала "швидка", - розповіла жінка.

Медики зшивали її обличчя буквально по клаптиках: в неї діагностували численні рани, стан оцінили як середньої тяжкості.

Правоохоронці стверджують, що кримінальну справу обов'язково буде порушено: або за фактом хуліганства, або за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Наразі слідчі очікують на висновки судмедекспертизи та пояснення власника собаки.

Експерти-кінологи кажуть, що сила щелеп бійцівського стаффордшира достатня, аби зламати людині руку. За неправильного дресирування цей собака представляє дуже серйозну загрозу для людей: так, третина власників стаффордширських тер'єрів відмовляються від них іще до трирічного віку, бо не у змозі впоратися зі спалахами агресії тварини.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині власник стаффтер'єра нацькував собаку на жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути