четвер, 18 лютого 2010 13:55

На "Берлінале" покажуть 8-годинний серіал про українських повій

На "Берлінале" покажуть 8-годинний серіал про українських повій

20 і 21 лютого на 60-му кінофестивалі "Берлінале" впродовж восьми годин показуватимуть серіал про емігрантів з пострадянських країн "Перед обличчям злочину".

Головні герої - поліцейські та балтійські євреї Марек Горскі й Свен Лоттнер і група українських повій. Події розгортаються довкола ресторану "Одеса" в Берліні, власниками якого є російські євреї.

"Я хотів показати мультикультурність сучасної Німеччини, особливо її слов"яно-єврейське середовище, - каже режисер серіалу 57-річний Домінік Ґраф.

Він зняв 28 фільмів. "Перед обличчям злочину" - його перший серіал.

"Німці щодня спілкуються з емігрантами. Комусь вони подобаються, комусь - ні. Але байдужих до них немає. Тому ця тема безпомилкова. Фільм я знімав два роки. Хотів, щоб німці побачили, справжні обличчя емігрантів, їх спосіб життя й манеру спілкування. Стрічка вийшла досить весела й непередбачувана. Це тому, що слов"янський менталітет менш прагматичний, ніж у європейців.

"Перед обличчям злочину" - перший багатосерійний фільм, який покажуть в рамках програми "Берлінале". У такий спосіб організатори фестивалю впроваджують нову тенденцію - дивитися серіали одразу, а не шматками.

Німецькі телеглядачі побачать цей серіал восени.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що короткометражний фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького не здобув нагород на кінофестивалі в Берліні.

Зараз ви читаєте новину «На "Берлінале" покажуть 8-годинний серіал про українських повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути