понеділок, 29 лютого 2016 03:19

На Львівщині не пощастило 22 російським фурам

На Львівщині не пощастило 22 російським фурам

У Львівській області в Гамаліївці триває транспортна блокада. Про це розповів керівник відділення об'єднання у Львові Любомир Мельничук в акаунті ВО "Свобода" на сторінці в Facebook.

За його інформацією, протягом 28 лютого при в'їзді у Львів на блокпосту були зупинені 22 російські фури, які у супроводі машин Нацполиции рухалися в бік Державного кордону України. Деякі водії намагалися замаскувати номерні знаки.

Під вечір до активістів приїхали невідомі люди "кримінальної зовнішності", які звертаючись до активістів російською мовою з "нецензурною лайкою і погрозами" намагалися домогтися пропуску зупинених автомобілів, йдеться в повідомленні.

"У цей час водії кілька разів намагалися протаранити живий ланцюг "свободівців" своїми фурами. За цим мовчки стежили поліцейські супроводу", - написав Мельничук.

Нагадаємо, заступник голови ВО "Свобода" Анатолій Вітів заявив, що інформація міністра інфраструктури Андрія Пивоварського про те, що в Україні немає транспортної блокади не зовсім точна. За його словами блокада проходить у п'яти областях, останньою приєдналася Рівненська область. Він зазначив, що поблизу Стрия (Львівська область) заблоковано близько 28 машин.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині не пощастило 22 російським фурам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути