неділя, 14 лютого 2016 03:35

На адмінкордоні з Кримом встановили веб-камери

На адмінкордоні з Кримом встановили веб-камери
khersonline.net

На адміністративному кордоні з анексованим Кримом почали працювати веб-камери. Тепер спостерігати за тим, що відбувається на контрольних пунктах, можна через інтернет, повідомив Крим.Реалії помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України з питань взаємодії із засобами масової інформації Максим Сорока.

"Тепер громадяни зможуть спостерігати за ситуацією на контрольних пунктах в'їзду-виїзду онлайн. Камери відеоспостереження для загального доступу в мережі інтернет запрацювали на пунктах "Чонгар", "Каланчак", "Чаплинка". Це дозволить громадянам оперативно отримувати інформацію щодо накопичення черг і загальної ситуації на адміністративному кордоні", – зазначив він.

Максим Сорока додав, що сервісом відеоспостереження можна скористатися на офіційному сайті Державної прикордонної служби України в розділі "Кордон on-line".

Нагадаємо, 6 лютого Кримська правозахисна група повідомила про корупційні схеми на адмінкордоні з окупованим Кримом, пов'язані із забороною на постачання українських товарів на півострів. За даними правозахисників, хабар прикордонникам за вивіз речей може становити від 400 до 600 доларів.

Зараз ви читаєте новину «На адмінкордоні з Кримом встановили веб-камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути