четвер, 01 квітня 2010 10:17

Московську смертницю знайшли на відео в Інтернеті (ФОТО, ВІДЕО)

Один з користувачів інтернету 31 березня опублікував в мережі знімки, які, можливо, допоможуть міліції ідентифікувати смертниць, які влаштували 29 березня страшні теракти в столичному метро.

Аматорське відео, зняте в перші хвилини після вибуху на "Луб"янці" і показане по телеканалу Russia Today, викладено на YouTube. Як повідомляє газета "Комсомольська правда", на 25-й секунді в кадрі з"являється жінка, дивно схожа на ту, яка підірвала станцію "Парк культури".

Нагадаємо, фото загиблих терористок раніше оприлюднили правоохоронні органи. Один з уважних користувачів, проглядаючи відео, порівняв зображення з фотографіями і припустив, що можливо жінка, яка потрапила в кадр і є другою терористкою, яка влаштувала пізніше вибух на "Парку культури".

Можливо також, що уважний користувач помиляється. За інформацією Life News, смертниця, схожа на жінку з відео, підірвала бомбу на станції "Луб"янка", а не на "Парку Культури". Таким чином, вона ніяк не могла потрапити в кадр після першого теракту - у цей момент терористка вже була мертва.

Ролик знятий на станції "Кузнецький міст" - сусідній з "Луб"янкою", де стався перший вибух. На відео - перші хвилини після трагедії, близько восьмої години ранку, люди в паніці біжать в різні боки. А жінка, що потрапила в кадр спокійно стоїть на станції. Потім повільно йде з кадру.

"Якщо порівнювати фрагменти тіла терористки, то 100% - ніс, губи, чоло, форма обличчя ідентичні, колір і форма волосся, очі, їх форма, відстань між ними ... Дуже багато збігів! Дуже схожа!", - написав один з користувачів Інтернету.

Якщо в кадрі дійсно смертниця, то версія виходить такою: дві терористки рано вранці сіли в потяг на станції "Воробйови гори" на червоній гілці метро. Удвох доїхали до "Луб"янки", де одна з них привела в дію бомбу. Друга в цей час перейшла на станцію "Кузнецький міст" і поїхала на "Парк культури".

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Московську смертницю знайшли на відео в Інтернеті (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути