вівторок, 27 вересня 2011 14:10

Могилянка вирішила не відбирати у Дарини Степаненко свій диплом

Могилянка вирішила не відбирати у Дарини Степаненко свій диплом

Корпоративну угоду зі студенткою Києво-Могилянської академії Дариною Степаненко розривати не будуть. Вона продовжуватиме навчання в академії і отримає два дипломи.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів віце-президент з навчально-наукових студій Національного університету "Києво-Могилянська академія" професор Володимир Моринець.

"Розривати корпоративну угоду з Дариною Степаненко ми не будемо. Вирішили це зробити, бо люди не розуміють різниці між дипломом державного зразка та дипломом Києво-Могилянської академії. Будуть думати, що ми взагалі позбавимо її диплома", - сказав він.

"Вона порушила кілька пунктів корпоративної угоди, коли почала говорити, що виступає від усіх студентів Могилянки. Цього права їй ніхто не давав. Думаю, після вчорашньої ради вона все зрозуміла", - додав він.

Нагадаємо, вчора президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт після студентської ради у розмові з журналістами сказав, що корпоративну угоду з Дариною розірвуть. Сьогодні вранці у своєму блозі він опублікував спростування цього рішення.

"Вчора після студентської ради перекрутив перебіг всього вечора і вирішив, що не варто розривати корпоративну угоду. Це буде правильно з педагогічної точки зору. Дарина відчує, що ми її підтримуємо і не відштовхуємо", - сказав Сергій Квіт.

"Вона опинилася у складній ситуації, адже її використали у масштабній провокації. На вчорашній раді ми намагалися їй це пояснити. Дарина мовчки слухала, не проявляла агресії і не намагалася виправдовуватися. Думаю, виступи студентів позитивно вплинуть на її персональний вибір", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Могилянка вирішила не відбирати у Дарини Степаненко свій диплом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути