субота, 16 червня 2012 22:40

МММ-2012 активно шукає жертв серед уболівальників донецького кемпінг-парку

Схоже, "виручати" учасників фінансової піраміди "МММ-2011", яка лопнула, Сергій Мавроді має намір за рахунок вболівальників, які оселилися в донецькому кемпінг-парку. Кемпінг-парк належить комерційній структурі і на його території щодня проживає від 600 до 1600 чоловік, не менше половини яких є приїжджими з Росії.

На території кемпінг-парку не тільки розміщена реклама "МММ-2012", а й встановлено намет, в якій в будь-яку хвилину можна стати учасником чергової піраміди.

"У нас реєструються нові учасники, - запевнив кореспондента Gazeta.ua агітатор МММ-2012. - Це неправда, що у МММ проблеми. Мавроді оголошував про крах? Ні, нічого подібного. У нас все в порядку. І бажаючих вступити чимало. Ще б пак - такі відсотки!"

МММ0-2012 приманює нових учасників обіцянкою від 10 до 75% на місяць. Сьогодні, 16 червня, батько афери Сергій Мавроді оголосив про закриття МММ-2011.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мавроді оголосив про закриття МММ-2011 - "На всіх грошей не вистачить"

Порушено кримінальну справу за замах на шахрайство, вчинене організованою групою в особливо великому розмірі. Однак, творець піраміди Сергій Мавроді фігурантом кримінальної справи не став, воно порушено "щодо невстановлених осіб".

Зараз ви читаєте новину «МММ-2012 активно шукає жертв серед уболівальників донецького кемпінг-парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути