пʼятниця, 13 вересня 2013 02:59

Мішель Обама закликала громадян США пити більше води

Мішель Обама закликала громадян США пити більше води
Мішель Обама. Фото: gazeta.ru

Перша леді США Мішель Обама запропонувала громадянам країни щодня випивати на один стакан води більше , щоб боротися з ожирінням , йдеться в її заяві , поширеній у четвер.

"Це дуже легко. Пийте на один стакан води більше , ніж випиваєте зазвичай . Різниця відразу відіб'ється на здоров'я і загальному самопочутті , на енергії . Випийте і переконайтеся самі " , - йдеться в її заяві.

" Я зрозуміла , що якщо ми хочемо зробити всього один крок на шляху до того , щоб стати здоровішими і допомогти в цьому своїм сім'ям , то найпростіше - пити більше води " , - підкреслює Обама.

Перша леді США зазначила, що скоро планує дати старт своєї нової кампанії Drink Up в місті Вотертаун в штаті Вісконсін . Її підтримає в цьому актриса Єва Лонгорія .

У рамках ініціативи планується надрукувати заклик Обама на етикетках пляшок води, а також на 10 тис. громадських питних фонтанчиків по всій країні.

Раніше Обама закликала більше рухатися у кампанії під назвою Let's Move. Кампанія була націлена на оздоровлення школярів США . Вона пропагувала фізичні навантаження , правильне харчування та здоровий спосіб життя.

Ожирінням в США страждає кожен третій дорослий чоловік і кожна п'ята дитина .

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама закликала громадян США пити більше води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути