середа, 18 липня 2012 03:35

У Білому домі пояснили, чому Мішель Обама не одразу поцілувала чоловіка на матчі

У Білому домі пояснили, чому Мішель Обама не одразу поцілувала чоловіка на матчі
Фото: Reuters

Відносини між президентом і першою леді США залишаються безхмарними, запевнив журналістів представник Білого дому у відповідь на прохання пояснити, чому Мішель Обама не поцілувала свого чоловіка Барака, коли під час баскетбольної гри їх великим планом показали на екранах.За традицією, пари, що опиняються в фокусі літаючої над трибунами камери, яка так і називається - поцілункова камера (Kiss cam) - повинні поцілуватися.

Проте напередодні, під час показового матчу чоловічої олімпійської збірної з баскетболу, Барак і Мішель Обама традицію порушили: замість поцілунку глядачі побачили, як перша леді хитає головою.

Пізніше їм була надана можливість "виправитися" і вони нею скористалися: опинившись знову в центрі уваги, Обама міцно поцілував дружину в губи. Тим не менш, у журналістів президентського пулу залишилися деякі сумніви щодо того, чи не посварилося подружжя.

"Можу сказати вам, що цей інцидент став предметом переговорів на високому рівні у вертольоті дорогою на базу ВВС Ендрюс", - сказав, викликавши сміх супроводжуючих Обаму в Техас журналістів, представник Білого дому Джош Ернест."Я можу сказати вам, і я знаю про це з дуже хорошого джерела, що повідомлення про те, що президент був відхилений, помилкові. Президент і перша леді отримали задоволення від гри. Під час першого періоду вони сиділи на трибунах, помітили, що їх показують на великому екрані, посміхнулися, але не зрозуміли, що їх показує "поцілункова камера". І тільки коли в перерві президент і перша леді зустрілися з дочками, ті запитали їх, чому вони не поцілувалися. Вони зізналися, що не зрозуміли, що повинні були цілуватися, але вдруге президент скористався нагодою і поцілував дружину", - пояснив Ернест.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі пояснили, чому Мішель Обама не одразу поцілувала чоловіка на матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути