пʼятниця, 13 грудня 2013 05:20

Миргород підтримав столичний Євромайдан автопробігом

Учора у курортному Миргороді протягом кількох годин колона із більш як 50 автомобілів їздила вулицями міста.

Автомобілі прикрасили прапорами України та Євросоюзу. На передніх, задніх чи бокових стеклах видніються наліпки із гербом Миргорода на синьому фоні в обрамленні зірок Євросоюзу. Так миргородці провели акцію на підтримку Євромайдану у Києві..

Біля дванадцятої години дня колона рухається центральною вулицею міста, безперервно сигналячи. Навпроти магазину "Сільпо" кілька осіб учасникам автопробігу махають прапорцями Євросоюзу.

Неподалік стоїть жінка років 50-ти у правій руці прапорець України, а у лівій газета "Полтавське слово".

"Це правильна акція. Народ треба будити від сплячки, бо для дітей та онуків майбутнє проспимо. Бандюгами повинні знати, що народ їм нічого не пробачить. Зараз народ не той, що був місяць тому. Після розгону людей Євромайдан дійсно перетворився на Єврореволюцію. І ми не відступимо", – говорить Тамара Власенко, показуючи першу сторінку газети.

"Я теж у міру сил помагаю майданівцям. І консервацію у Київ через наших передала , і гроші. От позавчора слухала Януковича, типу ми за мирне вирішення конфлікту. Увечері сказав, а вже вночі по телевізору показують, як "Беркут" на людей напирав. Що ж це за президент, котрий бреше людям? А якщо сховався у своєму Міжгір'ї і не знаєш, що твориться на майдані, то й скажи народу: "Я вже не керую державою. Нею управляє мафія, і вона мене підставила".

"Протесні акції лише наростають, хай би що хто не говорив. Миргородцям теж не байдуже, що відбувається у Києві. Із самого Миргорода поїхали більше 100 осіб на майдан. Переважно своїм транспортом. Та й так багато людей звертаються із питаннями, чим можуть допомогти. І продукти харчування передають, і одяг, і гроші", – пояснює член миргородського Штабу національного спротиву Анатолій Вороновський.

Зараз ви читаєте новину «Миргород підтримав столичний Євромайдан автопробігом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути