понеділок, 10 жовтня 2016 17:04

Мініатюрний пес і гігантський кіт — нова тенденція серед багатіїв
3

Фото: Тарас Подолян

Останнім часом серед заможних людей з'явилася нова тенденція: тримати вдома якнайбільшого кота і мініатюрного песика. Найбільшим попитом користуються коти породи мейн-кун, які виростають до 10 кг. Кошенят цієї породи продають по 1 тис євро.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Василь Гармашов із села Щасливе під Києвом. Він вже багато років займається розведенням мейн-кунів.

"Останнім часом котів породи мейн-кун все частіше купують багатії. Зараз у низ з'явилася нова мода — заводити мініатюрне цуценя і якнайбільшого кота. Це ще раз дозволяє продемонструвати свій статус", - сказав він.

"Мейн-кун — найбільша порода котів. 4-місячні кошенята важать по 4 кілограми, а вага дорослих особин може перевалити за 10 кілограмів", - додав Василь Гармашов.

За словами чоловіка, мейн-куни — це коти з душею собаки.

"Дуже люблять своїх господарів. Як приходиш додому, завжди зустрічає і починає тертися об ноги. Люблять сидіти на руках у господаря і спати з ним у ліжку. Мейн-куни дуже грайливі. Молоді коти постійно стрибають і бігають. З віком стають спокійнішими", - сказав Василь.

"Мейн-куни прекрасно вживаються в одному будинку з собаками. Недавно одне кошеня придбала жінка, в якою живе той-тер'єр. Розказувала, що постійно разом граються і люблять бігати одне за другим. Казала: "Постійно сміюся, коли за ними спостерігаю", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Мініатюрний пес і гігантський кіт — нова тенденція серед багатіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути