середа, 13 січня 2010 14:53

Міліція побачила злочин у приватизації приміщення "Сяйва"

Міліція побачила злочин у приватизації приміщення "Сяйва"

Столична міліція вважає, що у діях працівників Шевченківської районної ради при вирішенні долі книгарні "Сяйво" спостерігаються ознаки службового злочину.

Про це йдеться у повідомленні відділу зв"язків з громадськістю ГУ МВС.

У відповідь на звернення директора ТОВ "Книгарня "Сяйво" міліція провела перевірку і встановила, що відповідно до рішення Шевченківської райради нежитлове приміщення на вул. Велика Васильківська, 6, було включене до переліку об"єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Однак, за даними ГУ МВС, це рішення було прийнято з низкою порушень.

У міліції наголосили, що товариство з обмеженою відповідальністю, визначило початкову вартість цього нежитлового приміщення у розмірі 2 мільйони 43 тисячі 570 гривень.

Уже після цієї процедури управління з питань комунального майна, приватизації та підприємництва Шевченківської райради та Українська універсальна товарна біржа уклали договір про організацію та проведення біржових торгів (аукціону) з продажу майна.

Переможцем цього аукціону було визнано товариство з обмеженою відповідальність "Абріль-студіо", яке запропонувала за цей об"єкт нерухомості 2 мільйони 247 тисяч 927 гривень, тож між районною радою та цим ТОВ було укладено договір купівлі-продажу нежитлового приміщення.

У зв"язку з цим ГУ МВС направило матеріали перевірки до прокуратури Києва для надання правової оцінки діям службовців управління з питань комунального майна, приватизації та підприємництва Шевченківської райради.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Міліція побачила злочин у приватизації приміщення "Сяйва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути