середа, 06 травня 2015 13:23

Міліціонерів біля АЗС у Києві вбили екс-добровольці АТО - Аваков

Міліціонерів біля АЗС у Києві вбили екс-добровольці АТО - Аваков
Фото: fakty.ictv.ua

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що кілька людей з угрупування, які розстріляли міліціонерів після розбійного нападу на АЗС в Києві, мають відношення до добровольчих батальйонів.

Відповідаючи на запитання журналістів у середу в Києві, він сказав: "Так, дехто із цих затриманих проходили службу в добровольчих батальйонах. Буде офіційне повідомлення слідства, і ми про це скажемо".

На уточнююче запитання про те, скільки саме людей і з яких батальйонів, міністр не відповів.

Нагадаємо, що в ніч на 4 травня молоді люди в масках, погрожуючи зброєю, вчинили розбійний напад на автозаправну станцію в Деснянському районі Києва. Зловмисники поранили співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 грн.

Коли правоохоронці спробували затримати зловмисників, почалася стрілянина. В результаті загинули двоє міліціонерів, ще троє потрапили до лікарні з пораненнями. Один зловмисник був поранений і помер у лікарні.

У решти затриманих вилучили цілий арсенал. Зокрема, автоматичну зброю, гранатомет і вибухівку.  Як повідомили у міліції, ці особи планували здійснити теракт в Києві 8-9 травня. Вони приїхали до столиці з Вінниці.

5 травня Деснянський районний суд Києва обрав запобіжний захід трьом зловмисникам у вигляді утримання під вартою. Двом підозрюваним 17 років, ще одному - 20.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів біля АЗС у Києві вбили екс-добровольці АТО - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути