Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2012 20:21

Міліцейське свавілля змусило мешканців Миколаєва пікетувати МВС у Києві
7

Фото: Фото: Наталія Шестопал

Близько десяти людей з Миколаєва та області мітингували сьогодні, 24 квітня, о 14:30 біля стін Міністерства внутрішніх справ у Києві. Люди організували пікет проти мажорів та міліцейського свавілля.

На вулиці йшов дощ. Чоловік у чорній шкіряній куртці та синіх джинсах тримає плакат: "Для суду вбивць бажані годувальники заодно - прокуратура і лікарі з адвокатурою! Запитайте Миколаїв!". Жінка у хустці прийшла мітингувати з чоловіком, у руках тримає плакат з фотографією померлого сина з написом: "Ганьба МВС".

"У 2006 році мого сина насмерть збив п'яний водій. Цей водій виявився племінником підполковника міліції. Всі ці роки я боровся за справедливість і чекав на вибачення від нього. У міліції мені лише кажуть: "Чого Ви сюди ходите зі своїм трупом?", - розповів Валерій Мурга з селища Калинівка.

Співробітники міністерства фіксують пікет на відеокамеру. Правоохоронець записує у блокнот написи на плакатах. Олександр Рожок з Миколаївщини розгортає плакат. На кишені його куртки прикріплена маленька відеокамера.

"Не знімайте мене, бо я зараз камеру розтрощу. Ви не маєте права", - кричить працівник міліції.

"У Миколаєві страшно жити. Дружину мого сина — 20-річну Юлію Каланчеву - у 2011 році насмерть збив циган-мажор на "Мерседесі". Він й досі на волі, бо заплатив. У міліції мені так і сказали: "Якщо буде пропонувати гроші — беріть, ви нічого не доб'єтесь". Ці цигани зараз нам погрожують, дзвонять на домашній номер телефону", - розповіла плачучи Ірина Каланчова. Вона тримає у руках фотографію своєї невістки.

Зараз ви читаєте новину «Міліцейське свавілля змусило мешканців Миколаєва пікетувати МВС у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути