субота, 05 жовтня 2013 12:39

Мазурок перед самогубством прийняв душ та одягнув свіжу білизну - ЗМІ

Мазурок перед самогубством прийняв душ та одягнув свіжу білизну - ЗМІ
Ярослав Мазурок Фото: mns.gov.ua

Вбивця охоронців у київському ТРЦ "Караван" - Ярослав Мазурок - перед самогубством приймав душ і був гладко поголений. Про це повідомляє "Сегодня" з посиланям на власні джерела в МВС.

Згідно з інформацією, в парку застрелився саме Мазурок. Наприклад, на його шкарпетках залишилися сліди паркету в домі матері, що живе на Львівщині (є інформація, що він там побував за три дні до розстрілу в "Каравані"), а також покриття в будинку дружини.

У момент самогубства, кажуть джерела видання, Мазурок був абсолютно чистий і в свіжій білизні. За годину-півтори до того він приймав душ або ванну, був гладко поголений, пахнув гелем і шампунем відомої фірми, тому однозначно жив не в підвалі, як повідомлялося раніше.

Нагадаємо, єдиний охоронець, який вижив під час стрілянини в київському ТРЦ "Караван", Павло Феденков не впізнав у Ярославові Мазурку вбивцю. Таким чином, Феденков вважає, що з головного свідка перетворився в небажаного, спогади якого не вписуються в офіційну версію.

Наразі розслідується 6 проваджень щодо можливої причетності Мазурка до скоєння 8 вбивств та 2 замахів на вбивство на території Києва у 2004-2012 роках.

Зараз ви читаєте новину «Мазурок перед самогубством прийняв душ та одягнув свіжу білизну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути