понеділок, 18 березня 2013 12:42

Масляна в Луганську: політики танцюють та п'ють, а народ лізе на стовпи за порцією "покращення"
5

Фото: Фото: Facebook/ 0642.ua

В Луганську з розмахом святкували Масляну. Народні депутати та мер ходили "в народ" - танцювали, ласували млинцями та пили коньяк, а ось пересічним луганчанам довелося лізти на стовп, аби отримати подарунки в пакетах з логотипами Партії Регіонів.

17 березня на Ярмарковій площі в Луганську гуділо гуляння. На свято приїхав народний депутат Олександр Єфремов. Він разом з мером Сергієм Кравченком та луганським губернатором Володимиром Пристюком брав активну участь у заходах. Випити коньяку за Масляну нардепу не завадив навіть дощ. Губернатор та мер також не витрачали час дарма. Вони танцювали з дівчатами та ласували млинцями.

У той же день свято відбулося і в області. До Станиці Луганської під егідою Партії Регіонів встановили новий всеукраїнський рекорд – зробили піраміду з млинців довжиною більш, ніж три метри. Окрім встановлення рекорду для народу також влаштували гуляння. Одним з найвеселіших заходів став конкурс, під час якого всі бажаючи могли залізти на стовп. На стовпі висіли пакети з логотипами Партії Регіонів. В пакетах були светри та хустини.

А ось у селищі Ювілейний, яке до обрання народним депутатом, очолював Володимир Струк, танцювали гопака. Танець виконував сам народний депутат. Володимир Струк також особисто заварив для своїх виборців цілий котел чаю з лимоном.

Володимир Струк завжди був не байдужим до мистецтва. Під час виборів він запросив до себе в селище групу "Бутирка" і разом з виконавцями співав зі сцени пісню "Запахло весной".

Зараз ви читаєте новину «Масляна в Луганську: політики танцюють та п'ють, а народ лізе на стовпи за порцією "покращення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути