неділя, 25 січня 2015 10:39

Маріуполь відновлюється після вчорашнього обстрілу

Маріуполь відновлюється після вчорашнього обстрілу
Фото: ua.korrespondent.net

Вранці 25 січня оперативна обстановка в Маріуполі і, зокрема, в районі вчорашнього обстрілу ЖМР "Східний" залишається стабільною.

Про це повідомляє міська рада.

"За минулу ніч фактів порушення громадського порядку і мародерства не виявлено, всі об'єкти були взяті під охорону. В цілому охорона громадського порядку в зоні обстрілу, за інформацією в.о. начальника прес-служби обл.УМВС Вікторії Гуц, здійснювалася в посиленому режимі силами більше трьохсот співробітників Маріупольського міськуправління міліції, доданих сил і спецпідрозділів", - йдеться у повідомленні.

За даними МНС всі десять пожеж, що виникли 24 січня в результаті обстрілу, погашені. У даних роботах взяли участь 18 одиниць техніки та близько 100 чоловік особового складу.

Що стосується постраждалих, то за ніч їх кількість не змінилася.

У відомстві нагадують, що в результаті обстрілу ЖМР "Східний" з установок РСЗВ "ГРАД" загинули 30 маріупольців (в тому числі 2 дітей) і ще 95 жителів були поранені (у тому числі 9 дітей).

Вночі було відновлено електропостачання котельні "Схід" і в даний час йде заповнення магістралей теплоносієм. Паралельно з цим тепловики проводять пооб'єктний обхід з метою виявити будови, в які через руйнування не можна подавати теплоносій. Ситуація в Маріуполі контрольована і стабільна.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь відновлюється після вчорашнього обстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути