четвер, 22 серпня 2013 14:32

Львівські таксисти влаштували протестний автопробіг

Сьогодні у Львові більше сотні таксистів влаштували протестний автопробіг через наміри влади ввести дороговартісні ліцензійні картки. Акцію організував Голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський.

"У Верховній Раді запланували ухвалити законопроект про видачу документів органами місцевої влади таксистам, - розповідає Володимир Макрух. - Ми і так маємо усі дозволи, по яких платимо 630 гривень у місяць за те, що є приватними підприємцями і ще півтори тисячі за ліцензію віддали. А влада хоче з нас 60 тисяч гривень за ліцензію брати".

Таксисти зібрались на окраїні Львова на перехресті вулиць Пасічна та Джорджа Вашингтона. Там авто вибудували у колони, дехто з вікна виставив прапор і на аварійках поїхали до обласної адміністрації, щоб передати своє звернення губернатору Віктору Шемчуку. Дорогою водії гучно сигналили. У холі обладміністрації таксистів зустрів заступник губернатор Сергій Василенко.

"Ми просимо вас донести до пана президента, як гаранта конституційного права, щоб він дослухався до наших звернень. Ми би сіли за стіл переговорів, було би враховано усі пропозиції, що ми даємо, не доводити до всеукраїнського страйку і протестів", - звернувся Корчинський до чиновника.

"Я буду радий, якщо не тільки президент, а й Віктор Шемчук, народні депутати від Львівщини, зробимо усе, щоб вам допомогти", - відповів Василенко забираючи звернення. Після передачі документів таксисти роз'їхались на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Львівські таксисти влаштували протестний автопробіг ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути