пʼятниця, 07 вересня 2012 11:56

Львівські контролери в трамваях ходять з охороною

Львівські контролери в трамваях ходять з охороною
Фото: portal.lviv.ua

Від вересня у Львові контролери у трамваях та тролейбусах ходять разом з охоронцями. Це зроблено для того, щоби "зайці" платили штрафи та не хамили контролерам.

"Ми слідкуємо, щоб контролери у міському електротранспорті могли безпечно виконувати свою роботу. Нас залучив "Львівелектротранс", щоб ми їм допомогли. Бувають випадки, коли люди, що не сплачують за проїзд, погрожують контролерам фізичною розправою, нецензурно висловлюються. Коли є людина у формі – тоді так не ставляться до контролерів і сплачують штраф", - каже помічник директора львівського відділення одного з агентств безпеки Олег Кугенєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електронні інформатори запрограмовані п"ятьма мовами

Лише контролер має право штрафувати, працівник охоронної фірми має право на перевірку квитка та документів. У середньому щодня штрафують 40-50 пасажирів через неоплачений проїзд або незакомпостовані квитки. По місту працює 36 контролерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опівночі Львів вкрили "вбитими тілами"

"Штраф за безквитковий проїзд становить 30 гривень. Якщо ж при собі штрафник не має грошей та документів, то він повинен сплатити гроші відповідно до квитанції за адресою, котру йому повідомить контролер. На випадок відмови від штрафу, його мають право доставити до найближчого райвідділу міліції. Однією з "найгарячіших" точок вважається вокзал, де за одну зупинку трапляється кільканадцять людей без квитків", - каже Кугенєв.

Зараз ви читаєте новину «Львівські контролери в трамваях ходять з охороною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути