четвер, 06 грудня 2012 11:07

Львів отримав гроші для розрахунку з боргами за Євро-2012

Львів отримав гроші для розрахунку з боргами за Євро-2012
Фото: stadion.lviv.ua

Держава компенсувала Львову 168 млн грн, витрачені на підготовку до Євро-2012, а саме - створення сучасних систем для надання послуг громадського транспорту та контролю за безпекою на дорогах.

"Держава компенсувала Львову кошти, витрачені на підготовку до Євро-2012. Львівська міська рада отримала 168 млн грн на створення сучасних систем для забезпечення надання послуг громадського транспорту та здійснення контролю за безпекою на дорогах за Державною цільовою програмою підготовки та проведення футбольного чемпіонату. Кошти дозволять управлінню капітального будівництва розрахуватися за виконані роботи по ремонту доріг на низці вулиць обласного центру та завершити розпочаті раніше роботи" , - розповів в.о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

За словами Ігоря Фалюти, місто досі винне мільйонні суми фірмі "Онур", яка проводила ремонт доріг та магістралей, що вели до головної спортивної арени чемпіонату. Через це на деяких вулицях ремонт здійснено лише частково.

За словами Фалюти, кошти підуть на фінансування ремонтів вул. Стрийської, вул. Пасічної, вул. Вернадського, вул. Сяйво, вул. Городоцької, просп. Свободи і вул. Ряшівської. Роботи буде завершено вже наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Львів отримав гроші для розрахунку з боргами за Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути