неділя, 15 травня 2016 17:55

Луценко звільнятиме підлеглих і "наїде" на попередників – фізіогномік

Луценко звільнятиме підлеглих і "наїде" на попередників – фізіогномік

Під час промови у парламенті 12 травня генпрокурор Юрій Луценко намагався давити на жалість слухачів і обіцяв більше, ніж зможе виконати. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський фізіогномік Юрій Долгих.

"Луценко хвалькуватий і зарозумілий, хоче сподобатися і обіцяє більше, ніж зможе виконати, - каже Долгих. - Він згадує про власний досвід і поразки, обіцяє не керуватися помстою і зламати нинішню систему. Багато його обіцянок варто поставити під сумнів".

Юрій Долгих аналізує за мімікою і жестами промову Юрія Луценка у парламенті перед тим, як його призначили на посаду генерального прокурора.

"Він давить на жалість слухачів, коли згадує про власні поразки і алюмінієву чашку, з якої пив 2,5 року, поки був у неволі, - розповідає Юрій. - Насправді він задоволений собою. Широко розкриті очі вказують на здивування. Від стресу він часто кліпає, сіпаються брови та повіки. Щоб підкреслити свої переваги, часто задирає догори бороду".

За словами експерта, Луценко буде активно чистити лави у Генпрокуратурі.

"Варто чекати масових звільнень, - прогнозує фізіогномік. - Луценко приведе нові кадри і формуватиме власну команду. У перші півроку він підніме кілька гучних справ. "Наїде" на попередників. Цими скандалами намагатися відвернути увагу людей від інших процесів у державі. Багато чого не догорює і приховує".

Нагадаємо, Луценко став генеральним прокурором України.

Зараз ви читаєте новину «Луценко звільнятиме підлеглих і "наїде" на попередників – фізіогномік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути