середа, 07 липня 2010 15:38

Квитки до Криму можна придбати в день від'їзду

Квитки до Криму можна придбати в день від'їзду

Міністерство транспорту заявило про те, що квитки на потяги з Києва в Кримському напрямку можна придбати в день від'їзду.

Зокрема, станом на сьогоднішній день, 7 липня, в касах на потяги з Києва до Криму в наявності квитки на 1706 місць. На 8 липня можна придбати ще більш ніж - 1907, на 9 липня - 433, на 10 липня - 460, на 11 липня - 924, на 12 липня - 1617, на 13 липня - 2768, на 14 липня - 1996.

Крім того, Укрзалізниця відкрила 175 додаткових квиткових кас для оформлення проїзних документів в дальньому та приміському сполученні. Зокрема, сім пересувних кас працюють у Криму (у Севастополі - дві, Алушті - одна, Ялті - дві, Феодосії - одна, Євпаторії - одна). У середньому за добу одна пересувна квиткова каса оформляє близько 50 проїзних документів.

Крім цього квитки можна замовити на сайті Укрзалізниці з наступним викупом проїзних документів у квитковій касі. Пасажири, які забронювали квитки в інтернеті, в касах обслуговуються поза чергою.

Укрзалізниця повідомляє, що в червні - на початку липня до Криму прибуло 991 200 пасажирів, що на 15% більше, ніж за аналогічний період 2009 року (856 тисяч).

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Квитки до Криму можна придбати в день від'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути