середа, 12 лютого 2014 22:08

Козака Гаврилюка "регіонал" Царьов назвав терористом із "пєтушком" на голові

Козака Гаврилюка "регіонал" Царьов назвав терористом із "пєтушком" на голові

Працівники спецпідрозділу "Беркут" мали право у мороз роздягнути до гола активіста Майдану Михайла Гаврилюка, оскільки він є терористом. Про це в ефірі Громадського ТВ заявив нардеп регіонал Олег Царьов.

"Терориста роздягли до гола, бо є окрема інструкція. Терориста, якого піймали на місці злочину, його можна затримувати відразу і можна застосовувати до нього усі інструкції. Повне роздягання людини під час затримання, для того щоб пересвідчитись, що у нього з собою нічого немає", - сказав політик, відповідаючи на запитання журналіста Мустафи Найема про те, чому ніхто із силовиків не реагував на те, що колеги роздягли затриманого у сильний мороз.

На іронічне запитання про те, для чого "беркутівці" дали "терористові" шкребок для льоду та почали з ним фотографуватись, Царьов сказав, що "цей урод з "пєтушком" на голові спалював правоохоронців".

"Цей урод з "пєтушком" на голові стояв та кидав у живих людей "коктейлі Молотова". У живих людей! Він їх спалював. І після цього його затримали, і коли його там не вбили, не побили, як зробили би будь-які інші поліцейські у будь-якій іншій країні, його перепровадили і він в абсолютно нормальному вигляді зараз ходить героєм по Майдану", - сказав народний обранець від Партії регіонів.

При цьому Олег Царьов пообіцяв надати журналістам законодавчі акти, у яких прописані норми, що дозволяють роздягати затриматих.

Читайте також: На Львівщині встановили білборд із козаком, з якого знущався "Беркут"

Нагадаємо, 22 січня на столичній вул. Грушевського мітингар Михайло Гаврилюк намагався допомогти контуженому гранатою майданівцю. "Беркутівці" схопили його, роздягли й кинули на сніг. Лежачого били ногами по голові, тілу. Ставали Гаврилюкові на шию, фотографувалися. Після тортур козак потрапив до лікарні, звідки інші активісти змогли його вивезти на Майдан. Відео знущань над активістом, яке викликало величезний резонанс, в інтернет виклав один із силовиків.

У Міністерстві внутрішніх справ, після того, як справа набула розголосу, вибачились за дії підлеглих. Покараних за знущання над людиною немає.

Зараз ви читаєте новину «Козака Гаврилюка "регіонал" Царьов назвав терористом із "пєтушком" на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути