неділя, 19 квітня 2015 22:54

Кому вигідні вбивства Бузини та Калашнікова і хто може стати наступним

Кому вигідні вбивства Бузини та Калашнікова і хто може стати наступним

Два гучні вбивства - одне за одним, в середу і четвер - знову насторожили Україну. Екс-регіонал Олег Калашніков і журналіст, скандально відомий письменник і телеведучий Олесь Бузина.

Не ключові, але помітні прихильники режиму Януковича та "руського міра" в Україні. Хто і чому вбив? Чи пов'язані вбивства між собою? Звідки взялася таємнича УПА, що нібито взяла відповідальність за вбивства на себе? Слідство розглядає п'ять версій злочину. Ну, а люди досвідчені наголошують, що волання російських медіа про "відстріл неугодних" в Україні можна спростувати тільки швидким і прозорим слідством. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

За останні три місяці вісім представників екс-режиму Януковича покінчили життя самогубством, двох було вбито. 26 січня пішов з життя заступник гендиректора "Укрзалізниці" Микола Сергієнко, через три дні повісився колишній голова Харківської облради Олексій Колесник. Колишнього мера Мелітополя Сергія Вальтера знайшли повішеним наприкінці лютого. Слідом за ним укоротив собі віку керівник Мелітопольської міліції Олександр Бордюг. Наприкінці лютого - на початку березня пішли з життя екс-регіонали: Михайло Чечетов, Станіслав Мельник, Олександр Пеклушенко. 14 березня вистрибнув з вікна прокурор з Одеси Сергій Мельничук. І от на цьому тижні – два вбивства Олега Калашнікова та Олеся Бузини.

Зараз ви читаєте новину «Кому вигідні вбивства Бузини та Калашнікова і хто може стати наступним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути