четвер, 16 травня 2013 12:01

Київський цирк показуватиме нову програму до кінця червня
26

Фото: Фото: Тарас Подолян

15 травня у столичному цирку презентували нову програму "Але-ап!". Перед глядачами виступатимуть гімнасти, жонглери, акробати, дресировані лисиці, кавказькі вівчарки, поні та африканські леви.

"Всі попередні роки влітку наш цирк не працював. Та цього року через скрутний фінансовий стан ми ризикнули продовжити роботу до 30 червня. Сподіваємося, відвідувачам буде цікава наша нова програма. Вона вийшла несподівано, захоплюючою і веселою. Участь у ній беруть близько півсотні артистів і більше трьох десятків дресированих тварин", - сказала перед презентацією програми генеральний директор цирку Людмила Шевченко.

У першому відділені виступали повітряні гімнасти Марія Главатських та Олексій Григоров, стрибуни на доріжці під керівництвом Володимира Мишастова і акробати під керівництвом Олександра Чан-Міна, які виконували трюки на мачтах.

Номер "Кіт Базіліо та лиса Аліса" показала дресирувальниця Любов Тимохіна. На сцені вона виступала із 5 лисами та 10 котами.

"Найстаршій лисиці Маші нещодавно виповнилося 6 років. Зі мною вона живе з 2-місячного віку. Вона має свого самця. Народжувала два рази: перший раз привела 9 лисенят, вдруге — 6. Половина виступатиме на сцені разом з мамою", - розповіла вона.

"Своїх лисиць годуємо курячими головами і печінкою, даємо рибу. Фрукти і овочі вони теж їдять із задоволенням. Люблять виноград, гарбуз, яблука, огірки і помідори", - додала Любов Тимохіна.

Друге відділення відкривав номер подружжя Вероніка та Олексій Пінко. Вони виступали  із атракціоном "Африканські леви". Олексій танцював вальс із левом і клав голову йому у пащу.

"З левами працюємо десять років. Купуємо їх у зоопарках 2-3 місячними і починаємо знайомитися. Стараємося, що левенята весь час проводили із нами. Не раз траплялося, що навіть у готелі брали їх з собою. Працювати починаємо з тими, які не проявляють агресію. Звичайно, левів можна перевиховати, але це лише зашкодить. Всіх агресивних тварин здаємо у Білогорський сафарі-парк. Там вони живуть у прекрасних умовах і навіть розмножуються", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Олексій Пінко.

"Леви їдять багато. Денний раціон однієї тварини складає 5 кілограмів м'яса, кілограм субпродуктів і півкілограма курятини. Також даємо їм яйця і молоко. Влітку їх купаємо. Ставимо вольєри на внутрішньому дворі цирку і поливаємо із шлангів. Їм це страшенно подобається. Леви постійно підставляють під струмінь води то одну частину тіла, то іншу.  Гриву не розчісуємо. Вона у них дуже жорстка. Їм достатньо один раз потрясти нею і вона стає сухою", - додав він.

Нову програму у цирку показуватимуть до 30 червня. Квитки коштують від 50 до 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Київський цирк показуватиме нову програму до кінця червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути