субота, 26 грудня 2015 06:07

Київ з'явиться в міжнародному путівнику On the grid

Київ з'явиться в міжнародному путівнику On the grid

Київська компанія розробників додатків MacPaw стала послом української столиці у популярному дизайнерському путівнику On the Grid.

"Ми пишаємося тим, що будемо розповідати всьому світові про улюблене місто. Гід On the grid - це не тільки унікальна презентація Києва очима дизайнерів, це потужний інструмент нетворкінгу з креативними людьми з усього світу. Я вважаю, що участь у проекті буде цікавим досвідом для компанії, так як в цьому проекті, як і в бізнесі, важливі якість, увага до деталей і захоплюючий storytelling ", - говорить головний виконавчий директор MacPaw Олександр Косован, передає "УНН".

Інсайдерський гід On the Grid навесні 2015 створили представники бруклінського дизайн-агентства Hyperakt після того, як їх офіс переїхав до нового району. Це стало приводом для того, щоб почати публікувати кращі знахідки і місця околиць, тому імпровізований гід швидко став популярним.

Незабаром до ініціативи приєдналися й інші міста. На карті On the grid - Нью-Йорк, Лондон, Лос-Анджелес, Гонконг, Париж, Барселона, Стокгольм і багато інших. Путівник курується однією компанією, а інші підключаються, щоб зробити гід по окремих районах. Унікальність проекту в тому, що його наповнюють креативні професіонали, розповідають про цікаві місця міста своїми історіями і фотографіями.

Зараз ви читаєте новину «Київ з'явиться в міжнародному путівнику On the grid». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути