пʼятниця, 22 лютого 2013 14:11

Ківалов пообіцяв Путіну російську мову - другою державною

Ківалов пообіцяв Путіну російську мову - другою державною
Фото: telegraf.com.ua

Росія не збирається втручатися у внутрішньополітичні процеси на Україні, але розраховує на те, що в російсько-українських відносинах запанує здоровий глузд, в тому числі з питання російської мови, заявив президент РФ Володимир Путін.

Про це повідомляє РІА Новини.

"Приємно чути сьогодні такі добрі слова на адресу російської мови на Україні, про турботу про російськомовних громадян. Ми теж завжди про це думаємо. Але хочу сказати, що ми з не меншою повагою ставимося і до української мови. Не збираючись втручатися у внутрішньополітичну полеміку на Україні, розраховуємо на те, що здоровий глузд візьме гору ", - сказав Путін у п'ятницю на урочистій церемонії вручення державних нагород у Кремлі.

В ході церемонії нагород були удостоєні кілька громадян України.

Путін також підкреслив, що в Росії ставляться до українців, як до братнього народу, незважаючи на розбіжності між країнами з цілої низки питань, в тому числі і з газового.

"Мені особливо було приємно бачити сьогодні тут представників нашої братської України. Я дозволю собі вжити саме це слово - братська Україна. Бо за нашими нескінченними суперечками щодо газу ми якось забуваємо про головне, що ми дійсно братні народи", - додав президент .

Володимир Путін нагородив медаллю Пушкіна українського депутата Сергія Ківалова. Той заявив, що на Україні планують змінити Конституцію і зробити російську мову другою державною.

Зараз ви читаєте новину «Ківалов пообіцяв Путіну російську мову - другою державною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

496

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути