субота, 14 травня 2016 18:38

Іванющенко всіх своїх "обвинувачів" може потягнути до Лондонського суду - експерт

Іванющенко всіх своїх "обвинувачів" може потягнути до Лондонського суду - експерт
Фото: polittech.org

Деяким народним депутатам незабаром доведеться постати перед Лондонським судом, де їм знадобиться довести всі свої звинувачення на адресу колишнього народного депутата Юрія Іванющенка.

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов, передає "Обозреватель".

"Аналізуючи кількість судових процесів, ініційованих адвокатами Юрія Іванющенка за фактом захисту честі і гідності їх клієнта, можу припустити, що деяким народним депутатам, в тому числі - Тетяні Чорновіл і Сергію Лещенку - незабаром доведеться постати перед високим лондонським королівським судом, де їм знадобиться довести всі свої звинувачення на адресу колишнього народного депутата Юрія Іванющенка ", - заявив політолог.

Він також додав, що Юрій Іванющенко, звичайно ж, неоднозначний, одіозний персонаж, проте звинувачення на його адресу з боку народних депутатів повинні бути обгрунтовані, а не абсурдні.

"З огляду на кількість озвученого абсурду, Іванющенко може всіх своїх обвинувачів потягнути в той же Лондонський суд. Коломойський, Новинський, Пінчук, використовуючи королівське правосуддя, вже створили прецеденти відстоювання своїх прав, і повертаються вони в Україну як герої. От цього домагається Чорновіл?", - риторично резюмував політолог, додавши, що Тетяна Чорновіл вже отримувала позови від Лондонського суду, і не з чужих слів знає, наскільки ретельно і неупереджено там розглядають такі справи.

Зараз ви читаєте новину «Іванющенко всіх своїх "обвинувачів" може потягнути до Лондонського суду - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути