вівторок, 19 лютого 2013 10:41

Італія спростить візовий режим для українців

Італія спростить візовий режим для українців
Фото: tsn.ua

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара прийняв посла Італійської Республіки в Україні Фабріціо Романо, повідомляє прес-служба МЗС.

У ході зустрічі було обговорено широкий спектр питань двосторонніх відносин. Сторони відзначили необхідність посилення динаміки двостороннього політичного діалогу, зокрема, на рівні глав МЗС двох країн.

Також було наголошено на необхідності активізації торговельно-економічного співробітництва. Співрозмовники підкреслили важливість організації найближчим часом 8-го засідання українсько-італійської Ради з питань торговельного, промислового та фінансового співробітництва, а також бізнес-форуму за участю широкого кола підприємців двох держав.

Окрему увагу було приділено питанням європейської інтеграції України, насамперед, у контексті підписання Угоди про асоціацію, а також лібералізації візового режиму для громадян України.

Посол Романо поінформував про кроки, що вживаються італійською стороною з метою максимального спрощення візових процедур для наших співвітчизників.

Зараз ви читаєте новину «Італія спростить візовий режим для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути