пʼятниця, 19 березня 2010 12:11

Фільм про скандальні моменти життя Джексона покажуть в Каннах

Фільм про скандальні моменти життя Джексона покажуть в Каннах

Канадський журналіст і письменник Ян Хелперін, автор книги "Без маски: останні роки Майкла Джексона" ("Unmasked: The Final Years of Michael Jackson"), зняв документальний фільм про "короля поп-музики".

88-хвилинна стрічка "Пішов дуже рано" ("Gone Too Soon"), що розповідає про останні дні життя співака, буде представлена в квітні в Каннах. 25 червня, в день перших роковин смерті Джексона, картина вийде в прокат в Канаді та Франції.

Фільм змонтований з більше 300 годин зйомок, зроблених біографом в будинку Джексона, і включає безліч інтерв"ю з виконавцем, а також його менеджером, стилістом, адвокатом і іншими людьми, які працювали зі співаком. Члени сім"ї Джексона не брали участь в картині, але були в курсі її створення.

За словами Хелперіна, його стрічка торкається деяких скандальних аспектів життя співака, але все таки фільм залишається триб"ютом "королю поп-музики" і його фанатам.

Книга "Без маски", яку Ян Хелперін писав п"ять років, досліджуючи життя і творчість Майкла Джексона, минулого року зайняла перше місце в списку бестселерів газети The New York Times. Журналіст також відомий тим, що в грудні 2008 року повідомив про поганий стан здоров"я Джексона, передрікаючи йому не більше ніж півроку життя. Крім того, Хелперін є співавтором двох книг про смерть Курта Кобейна.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Фільм про скандальні моменти життя Джексона покажуть в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути