четвер, 25 червня 2015 11:42

Фани московського ЦСКА побили роздягнену школярку і підпалили їй волосся

Фани московського ЦСКА побили роздягнену школярку і підпалили їй волосся
Фани ЦСКА побили школярку. Кадр з відео

Футбольні фанати московського ЦСКА "прославилися" на всю Росію та інтернет. Хлопець з дівчиною виклали в мережу відеозапис, де вони по-звірячому знущалися над школяркою, повідомляє lifenews.ru.

Вони роздягнули дівчину, побили її, а також підпалювали волосся. Все, що відбувається нападники зняли на камеру мобільного телефону.

Інцидент стався в Підмосков'ї, в місті Солнєчногорськ. Відомо, що ініціаторами знущань над однією з учениць місцевих шкіл стала молода пара - 20-річний Артем І. та 18-річна Надія К. Хлопець заманив школярку в покинутий будинок на околиці міста, де на неї напала його подруга.

Нападники є футбольними уболівальниками, що дотримуються вкрай правих поглядів. На їх сторінках у соцмережах всюди емблеми футбольного клубу ЦСКА, а також атрибутика скінхедів.

Про причини агресії по відношенню до школярки поки не відомо. З постраждалою вже мали бесіду слідчі. Зараз проводиться розшук всіх учасників нападу.

Зараз ви читаєте новину «Фани московського ЦСКА побили роздягнену школярку і підпалили їй волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути