четвер, 14 лютого 2013 20:01

Єгор Бенкендорф очолив телеканал "Інтер"

Єгор Бенкендорф очолив телеканал "Інтер"
Єгор Бенкендорф Фото: telekritika.ua

Збори акціонерів телеканалу "Інтер" затвердили Єгора Бенкендорфа (президент Національної телекомпанії України, Перший національний телеканал) головою правління "Інтера". Відповідне рішення було прийнято сьогодні, повідомляють джерела "ЛІГАБізнесІнформ".

Колишній глава правління - Ярослав Порохняк - залишає канал разом з Ларисою Горською, главою Національних інформаційних систем (НІС), виробника новинних програм для каналів групи. Горську в НІС, за рішенням акціонерів, замінить Євген Кисельов.

"Інтер" останні місяці був кращим, "УТ-1" - гіршим каналом за журналістськими стандартами. Сподіваюся, Єгора поставили не для того, щоб "Інтер" зробити гіршим", - прокоментувала інформагентству член громадської ради "Інтера" Вікторія Сюмар.

Крім того, оглядачі вважають, що призначення Кисельова означає, що на канал прийде і колишній радник глави президентської адміністрації Сергія Льовочкіна, російський політтехнолог Ігор Шувалов - він може стати радником Кисельова.

Нагадаємо, Бенкендорф також є продюсером і директором компанії "Inter media production", директором студії документальних проектів "07 Продакшн" і студії розважальних та соціальних програм "Пірат продакшн" (обидві компанії входять до групи "Інтер").

Зараз ви читаєте новину «Єгор Бенкендорф очолив телеканал "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути