пʼятниця, 08 лютого 2013 17:43

Податкова перевіряє "Інтер" навіть після продажу Фірташу та Льовочкіну

Після відставки Валерія Хорошковського з посади першого віце-прем'єра на телеканалі "Інтер" почалися податкові перевірки.

Про це заявила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, яка входить в громадську раду телеканалу, передає "Дело".

"Та інформація, яка є у нас, є документи про те, що досі на телеканалі тривають податкові перевірки, відповідні документи про які підписані в той день, коли попередній акціонер телеканалу Валерій Хорошковський написав заяву про відставку", - повідомила Сюмар.

Незважаючи на те, що нові власники "Інтера" Дмитро Фірташ і Сергій Льовочкін близькі до влади, податкові перевірки ще не завершилися.

Водночас члени Громадської ради телеканалу не підтвердили інформацію, що можливим покупцем групи "Інтер" мала бути велика міжнародна група, і щоб недопустити цей сценарій, телеканал купили Дмитро Фірташ та Сергій Льовочкін.

Наразі громадська рада очікує призначення нового менеджменту каналу, щоб провести з ними переговори.

Як повідомлялося, офіційне призначення керівників "Інтера" відбудеться 14 лютого.

Нагадаємо, 1 лютого компанія Дмитра Фірташа придбала 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, яка належала Валерію Хорошковському.

7 лютого прес-служба Group DF повідомила, що співвласниками телеканалу "Інтер" стануть бізнесмен Дмитро Фірташ і голова адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Зараз ви читаєте новину «Податкова перевіряє "Інтер" навіть після продажу Фірташу та Льовочкіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути