Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2012 13:37

До "кінця світу" варто запастись свічками і шампанським — астролог

До "кінця світу" варто запастись свічками і шампанським — астролог
Фото: gazeta.ua

Жодне з напрямів сучасної астрології не може з точністю передбачити дату апокаліпсису. Астрологи не мають карти створення світу і карти його кінця. Про це розповів під час прес-конференції представник Київської школи астрології Віктор Базилей.

"За всю історію не було нічого подібного і ми не бачили, як це було раніше, щоб передбачити у майбутньому. В астрологів немає карти створення світу, так само немає карти і його кінця. Катаклізми — Америку затопило, Венеція плаває. Чим не кінець світу для венеціанців та американців?", - розповів астролог.

За словами експерта, всілякі моделювання ситуації нібито запланованого індіанцями Майя кінця світу викликані, перш за все, інформаційним бумом.

"Катаклізми були завжди, просто раніше про це менше писали. Про кінець світу завжди оголошували, коли була зміна дат, епох. Спалах чи астероїд — це може бути, всьому є наукове пояснення", - розповів Віктор Базилей.

І додав, що до 21 грудня особисто він рити бункер не збирається. Проте придбає свічки і шампанське на випадок можливого відключення електроенергії у цей день.

Нагадаємо, що його колега астролог Валерій Московченко заявив, що при переході епохи Риб в епоху Водолія катаклізми і конфронтації між людьми неминучі. На його думку, "кінець світу" розпочнеться на енергетичному рівні, а потім – на матеріальному.

Зараз ви читаєте новину «До "кінця світу" варто запастись свічками і шампанським — астролог ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути