пʼятниця, 04 грудня 2009 12:00

Для Саакашвілі шукають адвоката

Для Саакашвілі шукають адвоката

У Грузії організатори телевізійного проекту "Народ судить владу" мають намір оголосити конкурс на місце адвоката, який захищатиме інтереси президента Михайла Саакашвілі.

Автори проекту вже звернулися до керівництва країни, запропонувавши, щоб влада сама виділила юристів, які б представляли Саакашвілі та його оточення в "народному суді". Якщо відповідь не буде отримана протягом тижня, тоді адвоката для президента знайдуть за конкурсом.

В ролі "народного обвинувача" виступатиме адвокат Гела Ніколеішвілі. У "судову раду" входять представники політичних партій та громадські діячі.

Передача "Народ судить владу" виходитиме в прямому ефірі на каналі "Маестро", відомому своєю опозиційною спрямованістю. Вона замінить іншу передачу - "Камера N5", яку "Маестро" транслював з початку 2009 року. Колишню передачу, нагадаємо, вів відомий співак, брат одного з лідерів опозиції Георгій Гачечиладзе, при цьому студія була стилізована під тюремну камеру. Гачечиладзе стверджував, що не вийде з "камери" доти, поки Саакашвілі не піде у відставку.

За матеріалами Lenta.ru, "Грузия Online"

Зараз ви читаєте новину «Для Саакашвілі шукають адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути