субота, 24 вересня 2011 14:56

Для київського "Октоберфесту" варили пиво у Мюнхені

Вчора, 23 вересня, в столиці стартував Восьмий київський Октоберфест. Уже в перший вечір фестивалю вільних місць за столиками практично не було, а кількість бажаючих потрапити на свято пива не зменшувалася.

На київському Октоберфесті любителям пінного напою пропонують пиво німецьких марок "Hofbr?u", "K?nig Ludwig", "Erdinger", вітчизняне "Чернігівське", а також кілька сортів пива з позначкою OKTOBERFEST, зварених в Мюнхені спеціально для фестивалю.

За традицією пиво продають тільки літровими кухлями. Закуски до пива - традиційні страви німецької кухні: великий вибір сосисок, тушкована капуста, смажена картопля, свинячі реберця і багато іншого. Крім того, щось до пива можна отримати і безкоштовно - солоними кренделями і крабовими паличками пригощали всіх бажаючих.

Публіку розважали Бангладеш Оркестр і гурт "Леприконси". У програмі на вихідні - MJ Project, Angie Nears, Найк Борзов, Дядя Вася і група "Диверсанти".

Організатори намагалися зробити київський фестиваль пива за стилем і меню максимально схожим на мюнхенський "Октоберфест". На пивному святі в Києві панує по-справжньому "фестивальна" атмосфера: з дружним підніманням келихом, танцями на столах і загальними веселощами.

У Києві пивне свято триватиме до кінця вихідних. Цього року фестиваль проводиться за адресою: Дніпровська набережна, 18, (м. Осокорки, "Євробазар").

Зараз ви читаєте новину «Для київського "Октоберфесту" варили пиво у Мюнхені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути