понеділок, 19 квітня 2010 16:16

Чупакабра загризла 13 кролів і поскладала їх у рядок

Чупакабра загризла 13 кролів і поскладала їх у рядок

У ніч на неділю в селі Зоря Рівненського району невідома тварина вбила у господарствах місцевих жителів 13 кролів та 4 індиків.

Налякані селяни вважають, що збитків завдала чупакабра.

"Такого в нашому селі ще не було, що б за ніч стільки живності пропало. На вулиці Франка в пенсіонера Миколи Гелешка щось вбило 8 великих кролів. Кожен по 3-5 кг. Перегризло шиї й поскладало на землі в рядок. Не можу зрозуміти як воно відкрило клітки", - розповів сільський голова Зорі Анатолій Гуз.

У господарстві ще двох пенсіонерів на сусідній вулиці невідома тварини вбила 5 кролів і 4 індиків. Селяни вранці зателефонували голові сільради, а той одразу викликав міліцію, працівників МНС і ветмедицини району.

"Мертвих тварин ветеринари забрали на дослідження. Вони не вірять, що живність повбивала чупакабра. Кажуть, що таке накоїла хвора на сказ лисиця, чи собака. Може ще росомаха", - сказав сільський голова.

У березні таємничий звір у господарствах жителів П"ятигір і сусіднього села Глинськ Здолбунівського району убив і випив кров у понад півсотні кролів. Він напав на двох місцевих жительок. Потерпілі бачили тварину й стверджують, що то була чупакабра. Тоді на таємничу тварину протягом тижня полювали мисливці й районна міліція. Вони влаштовували засідки й облави, але чупакабри не впіймали.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра загризла 13 кролів і поскладала їх у рядок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути