середа, 01 жовтня 2014 18:06

Чорний пояс і кров: ТОП-10 бійок Шуфрича

"Регіонал" Нестор Шуфрич за останні 10 років близько десятка разів був замішаний у бійках.

У вівторок, 30 вересня, Шуфрича в Одесі побили активісти. "Регіонал" приїхав до Одеси нібито на зустріч з "Опозиційним блоком", однак під будівлею ОДА його перестріли чоловіки у камуфляжі з червоно-чорними прапорами.

Це не перша сутичка, в якій замішаний Нестор Шуфрич.

Так, у 2004 році Шуфрич вперше засвітився у бійці з довіреними особами тодішнього кандидата в президенти Віктора Ющенка. При цьому в запалі бійки він оголив торс. У штовханині тоді брав участь і нинішній президент Петро Порошенко. Ця перша битва, завдяки телекамерам, назавжди залишиться в новітній українській історії.

 В день інавгурації Ющенка Шуфрича побили на Майдані кефіром і печеною картоплею прихильники президента. Попри те, що Шуфрича охороняли кілька міліціонерів, вони не змогли втримати натиск людей і не вберегли депутата від декількох стусанів та ударів.

Нестор Шуфрич був змушений тікати крізь натовп кілька сотень метрів до власного джипа.

У 2005 році, захищаючи свого однопартійця Івана Різака, Шуфрич потрапив під "гарячу" руку "Беркута", коли вліз у бійку.

Наступною для екс-регіонала була дуель з тодішнім головою Управління держохорони Валерієм Гелетеєм в травні 2008 року. Тоді Гелетей висловив у пресі пропозицію провести бійцівський поєдинок з Шуфричем, яке нардеп прийняв. Але дуель не відбулася - Гелетей відмовився битися, сказавши, що його пропозиція була жартом. Замість цього Шуфрич провів показовий спаринг зі своїм тренером з панкратіону. В бою нардеп переміг свого наставника та отримав чорний пояс.

 

Цього ж року стався новий скандал з кулаками. Шуфрич кілька разів ударив в обличчя екс-міністра транспорту Миколу Рудьковського. Все це відбувалося в кабінеті останнього. Шуфричу тоді вдалося розбити губу Рудьковському. Все це відбувалося нібито через особисті образи. Рудьковський тоді подав заяву до Печерського РУ МВС, однак пізніше забрав його.

Ще одна бійка сталася у 2009 році в кінотеатрі "Зоряний". Після засідання фракції "Партії регіонів" Шуфрич вдарив кулаком в обличчя заступника голови фракції Сергія Льовочкіна.

Бійка сталася через те, що Льовочкін не повідомив йому про візит Януковича в Крим, і той не супроводжував лідера; за це Янукович пізніше критикував Шуфрича на засіданні.

Того ж року Шуфрич поцапався і з Луценком. Бійка, а потім словесна перепалка відбулися під час "Шустер Live". Інцидент стався після того, як за звинувачення Шуфрича на адресу Луценка в пияцтві (інцидент в Німеччині), останній став пригадувати, як Шуфрич свого часу зламав щелепу своїй дружині. Луценко написав на Шуфрича заяву і залишив програму.

Цього року 21 лютого в сесійній залі Ради під час словесної перепалки між депутатами, Шуфрич мав необережність щось образливе сказати ударівцю Миколі Паламарчуку. В результаті розсерджений Паламарчук розштовхав 2-3 нардепів, дістався до Шуфрича і завдав йому точний удар в губу. Після цього на обличчі Шуфрича з'явилася кров і він відступив з місця подій.

 

22 лютого розлючені євромайданівці зловили Шуфрича на виході з Ради. Спочатку натовп, оточивши його, намагався повести по вулиці Грушевського до Майдану. Однак поблизу Кабміна в ситуацію втрутився Святослав Вакарчук і переконав відвести регіонала назад в приміщення ВР.

Зараз ви читаєте новину «Чорний пояс і кров: ТОП-10 бійок Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути