понеділок, 29 березня 2010 17:02

Через теракти у Москві від київського метро хочуть викинути всі МАФи

Через теракти у Москві від київського метро хочуть викинути всі МАФи

Благоустрій Києва та інші міські служби мають уже найближчим часом прибрати усі малі архітектурні форми поблизу станцій метрополітену та біля великих транспортних розв"язок.

Про це йдеться у заяві голови Шевченківського району столиці Віктора Пилипишина, яку розповсюдила його прес-служба.

"Це повинно бути зроблено з метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації. Головне управління благоустрою та особисто міський голова повинні взяти цю справу під контроль", - наголосив Пилипишин.

За його словами, вибухи в московському метро повинні змусити владу Києва задіяти усі важелі, щоб гарантувати безпеку киян.

"Сьогодні ж, якщо, не дай Бог, станеться якийсь інцидент у нашому метро, то ми навіть не зможемо оперативно евакуювати людей, забезпечити під"їзд "швидкої допомоги" чи пожежників. Адже усі підходи до станцій у Києві заставлені кіосками. Це вже не просто незручність для пасажирів, це може перетворитися на додаткову загрозу у випадку надзвичайної ситуації", - вважає Пилипишин.

На переконання голови Шевченківського району, очищення території біля метрополітену та розв"язок від МАФів має відбутися у найкоротші строки, протягом місяця-двох.

"Сьогодні цю операцію під силу здійснити лише службі міського благоустрою із санкції мера та його заступників. Потрібне вольове рішення міської влади. Якщо ж такого рішення не буде, це в перспективі може призвести до трагічних наслідків", - додав він.

Пилипишин закликав підприємців поставитися до цього з розумінням.

"У місті є досить приміщень, які здаються в оренду і де можна проводити підприємницьку діяльність. Ліпити ж МАФи один до одного біля метро означає ігнорувати елементарні норми техніки безпеки", - заявив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через теракти у Москві від київського метро хочуть викинути всі МАФи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути