середа, 10 лютого 2016 09:14

Через скандал на "Широкий лан" із перевіркою їде Муженко

Через скандал на "Широкий лан" із перевіркою їде Муженко
Фото: gordonua.com

Після пішого протесту військовослужбовців 53-ї окремої механізованої бригади в усіх військових формуваннях та навчальних центрах південного регіону розпочинається масштабна перевірка.

Про це повідомив офіцер прес-служби Генерального штабу ЗСУ Антон Миронович, передає "5 канал".

"Завтра особисто начальник Генерального штабу (Віктор Муженко. - Ред.) буде на полігоні "Широкий лан", він на особистому контролі тримає те, що там відбувається", - сказав Миронович.

Він зазначив, що вже не вперше в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми, зокрема, в облаштуванні побутових умов.

"Нормальні побутові умови кожного військовослужбовця - це один із пріоритетів. Але тут же я хочу наголосити на тому, що це відбувалося в рамках переміщення підрозділу, у рамках передислокації великих підрозділів, і те, що заявляли солдати, що вони жили в зоні проведення АТО краще, це, безперечно, пройшов певний час, і вони собі їх створили. І не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми... Потрібен час, якщо виникають проблеми, їх треба вирішувати в робочому порядку", - наголосив Миронович.

Нагадаємо, бійці 53-ї окремої механізованої бригади, незадоволені умовами розміщення на полігоні "Широкий лан" та ставленням керівництва до їхнього забезпечення, харчування та проживання, пішки вирушили до військової прокуратури в Миколаєві. Після розголосу начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко пообіцяв особисто перевірити побутові умови на скандальному полігоні "Широкий лан".

Зараз ви читаєте новину «Через скандал на "Широкий лан" із перевіркою їде Муженко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути