середа, 22 жовтня 2014 18:31

Біля Канадського парламенту стрілянина: є загиблі
15

Фото: REUTERS

Канадська поліція обшукує будинок парламенту і сусідні райони в Отаві, де озброєний чоловік відкрив стрілянину і поранив одного солдата.

На місце інциденту під'їхали військові машини, а прем'єр-міністр Стефан Гарпер був евакуйований зі свого офісу у безпечне місце, пише Радіо Свобода.

"Деякі очевидці повідомляють, що бачили, як озброєний чоловік побіг у напрямку будинку парламенту після поранення солдата. За словами очевидці, вони чули від 10 до 20 пострілів у парламенті чи побіля нього", - пише видання.

Невідомий, який відкрив стрілянину в будівлі парламенту Канади в Оттаві, застрелений. Про це повідомив в твіттері парламентарій Бернар Троттьє.

Як зазначає ЗМІ, інцидент стався наступного дня після того, як у канадському Квебеку чоловік збив на смерть автомобілем солдата, після чого був застрелений поліцією під час втечі. Влада Канади назвала це терористичним актом.

Зараз ви читаєте новину «Біля Канадського парламенту стрілянина: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути