пʼятниця, 16 вересня 2011 18:47

Безпритульний Володимир Гіленко мріє про молоду і красиву дружину

 

54-річний безпритульний Володимир Гіленко мріє про власне ліжко й молодшу дружину. Останнє його місце роботи – старший товарознавець на львівському заводі "Мікроприлад". Шість років бомжував у Києві. 2008-го повернувся до Львова. Рік працював кочегаром у санаторії. Зараз продає журнал про безпритульних "Просто неба". Ночує в нічліжці. Тричі був одружений.

„Ліжко має бути трохи твердувате. На м'якому хребет буде боліти й радикуліт можна схопити. Самому жити дуже тяжко, а жінка лахи попере та їсти дасть. Хотів би на п'ять років молодшу від себе. Жаль, що я – небагатий, бо тоді взяв би молоду красиву дружину з гарними формами й довгим волоссям. Перший раз одружився 1979-го, прожив рік. Маю сина, але спілкуємося рідко. Удруге – 1984-го, протримався до 1987 року. Утретє оженився 1988-го, разом жили 14 років", - розказав Гіленко.

Також чоловік мріє мати власний бар.

„Алкоголем я не дуже зловживаю. Та бувають моменти, коли він допомагає – знімає стрес. От я собі ввечері знімав би. Ще щоб у якомусь кафе наливали каву безкоштовно. Коли ми жили на Заводській у Львові, через дорогу була кавова фабрика. Звідти такий аромат валив, що мама не знала, яке вікно закрити. А як у театрі електроосвітлювачем працював, доводилося вночі писати партитури. Тоді випивав по півбанки кави. Якось один колега пригостив таблеткою кавовою. Її німецьким спецназівцям дають, щоб не спали. Я здуру цілу випив, а треба було третину. Чотири ночі не спав і енергією був переповнений. А потім на дві доби відключився", - зазначив безпритульний.

Прочитати детальніше про що ще мріє Володимир Гіленко можна у журналі "Країна" № 35 (88) за 16 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Безпритульний Володимир Гіленко мріє про молоду і красиву дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути