пʼятниця, 26 грудня 2014 02:23

"Багато хто говорить: нічого не вийде. Я хочу сказати чесно - вийде" - Згуладзе про реформи в МВС

"Багато хто говорить: нічого не вийде. Я хочу сказати чесно -  вийде" - Згуладзе про реформи в МВС
espreso.tv

Реформі правоохоронних органів бути і вона неминуча. Так заявила перший заступник голови МВС Ека Згуладзе, йдеться в сюжеті ТСН.

Посадовець, якому вдалося за короткий термін повернути довіру до поліції в Грузії, анонсує велику чистку у лавах МВС. Окрім усього, обов'язки ДАІ поєднають з патрульною службою.

"Буде змінюватися існуюча патрульна служба разом із ДАІ. Функціонально це стане фундаментом для нової національної поліції України", - пояснила Згуладзе.

На роботу братимуть молодь, яка проходитиме спецнавчання.

"Ми будемо писати абсолютно нову нормативну базу, новий функціональний розподіл. Ми будемо змінювати принцип набору кадрів, принцип навчання, методику. Переглянемо, хто навчає цих хлопців", - заявила заступник міністра внутрішніх справ.

Зарплатню ж правоохоронці отримуватимуть вищу за нинішню у кілька разів. Найтяжчим Згуладзе називає боротьбу з корупцією у лавах МВС. Однак додає – має ідеї з цього приводу.

"Мене засмучує, що багато-хто говорить: нічого не вийде. Я хочу сказати чесно, що вийде", - заявила вона. По допомогу у фінансуванні реформ – а це і нові автомобілі, і різні технічні засоби та форма – Україна звертатиметься до держав, які вже пережили такі зміни. Впроваджувати новації почнуть з 20 січня. Спершу у столиці, а згодом і в решті міст.

Зараз ви читаєте новину «"Багато хто говорить: нічого не вийде. Я хочу сказати чесно - вийде" - Згуладзе про реформи в МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути