середа, 27 травня 2009 14:35

Бабуся Рибака відмовилась зустрічатись з онуком в Мінську

Бабуся Рибака відмовилась зустрічатись з онуком в Мінську
Переможець "Євробачення - 2009" Олександр Рибак прибуде до Мінська 28 травня, повідомила продюсер телеканалу ОНТ Анжеліка Микульська.

"В рамках візиту Рибак візьме участь в програмах телеканалу ОНТ, в он-лайн конференції на сайті каналу, стане гостем прямого ефіру на "Радіо ОНТ", а також буде членом журі конкурсу "Нові голоси Білорусі", - повідомила Микульська.

Вона також відзначила, що жодної урочистої зустрічі не заплановано.

Між тим бабуся Рибака - Марія Борисівна, яка проживає у Вітебську, повідомила, що не збирається приїжджати до Мінську для зустрічі з онуком. "Мені ж 84 роки, мені це буде дуже важко! До Мінську не доберуся. Я скоро поїду до Саші в Норвегію, як їжджу щороку", - розповіла вона.

Також вона відзначила, що Олександр зараз дуже завантажений роботою, а новину про його приїзд вона дізналася від батька Рибака.

Нагадаємо, що громадянин Норвегії білоруського походження Олександр Рибак став переможцем міжнародного конкурсу пісні "Євробачення - 2009", який проходив в Москві з 12 по 16 травня.

Рибак народився 13 травня 1986 року в Мінську в сім"ї музикантів. Коли йому виповнилося п"ять років, його батьки переїхали в передмістя Осло, і відтоді він жодного разу не бував на батьківщині, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся Рибака відмовилась зустрічатись з онуком в Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути