субота, 12 травня 2012 10:45

Американець вживив собі у руку магніт, щоб з неї не випадав iPod

Американець вживив собі у руку магніт, щоб з неї не випадав iPod

Американський меломан Дейв Хербал імплантував собі в руку магніти, щоб його улюблений плеєр iPod Nano завжди був під рукою. А точніше "на руці" без будь-яких кріплень і шнурків. До незвичайної операції він готувався недовго: Дейв - майстер тату і пірсингу, і всі необхідні інструменти вже були у нього під рукою.

Його друзі з Kaleidoscope Kreative зняли всю процедуру на камеру, потім змонтували відео і виклали його в YouTube. Цей проект вони назвали iDermal.

За словами Дейва, імплантувати в руку магніти не так вже й боляче. Спочатку він виміряв iPod, потім взяв маленькі магнітики - "мікродермали", часто використовувані у пірсингу, і вставив їх собі у ліву руку.

"Я просто хотів провести операцію правильно. Це, безумовно, не найгірший пірсинг з тих, що я коли-небудь робив собі", - сказав він.

"Я можу піти на пробіжку, і він не випаде. Я вже брав його з собою в тренажерний зал і бігав з ним. Я, взагалі-то, тепер є ще й винахідником безремінцевих годинників", - додав він, сміючись.

Зараз ви читаєте новину «Американець вживив собі у руку магніт, щоб з неї не випадав iPod». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути