середа, 25 липня 2018 14:59

Як купувати в інтернеті вигідно й безпечно?

Як купувати в інтернеті вигідно й безпечно?
Одним з порталів, які заслуговують споживчої уваги, є торговельний майданчик TASMARKET. Фото: Металлоискатели

При бажанні в інтернеті можна знайти практично будь-який товар, який продається на території країни на законних підставах. Купити техніку, одяг, аксесуари реально, як в одному з численних онлайн бутиків, так і у приватної особи, на сайті великої компанії або в представництві відомого мережевого бренду.

Однак далеко не завжди онлайн шопінг можна назвати вдалим - покупка товару в інтернеті не гарантує мінімальної вартості, кращих умов для покупця, а іноді й безпеки угоди. Пропозицій і постачальників товарів багато, і не всі вони можуть бути оптимальними конкретно у вашому випадку.

Тому першим завданням для тих, хто хоче купити що б там не було в інтернеті, стає пошук правильного ресурсу для оформлення покупки. Одним з тих порталів, які заслуговують споживчої уваги, є торговельний майданчик TASMARKET.

У даного торгового ресурсу є кілька переваг, які ставлять його вище аналогічних онлайн магазинів.

По-перше, це широкий асортимент продукції - від побутової до цифрової техніки, автомобільних товарів і багато чого іншого. Припустимо, вас цікавить смартфон - на сайті ви відразу зможете перейти в розділ бренду, що цікавить, а також скористатися додатковими фільтрами, щоб знайти саме ту модель, яка враховує переваги, бюджет, вимоги до дизайну і функцоналу.

По-друге, це порівняння актуальних цін, а також можливість порівнювати пропозиції від різних магазинів. На одному сайті і навіть на одній сторінці ви можете дізнатися, де смартфон, який вас цікавить, або інший товар коштують дешевше.

По-третє, це можливість оформлення кредиту або розстрочки, на прозорих умовах і без обов'язкового страхування. На ряд товарів поширюється безкоштовна розстрочка на певний період. Процес схвалення заявки від покупця проходить безпосередньо на сайті.

Нарешті, не можна не відзначити високий рівень безпеки будь-яких покупок для споживача. Якщо в процесі оформлення покупки або під час доставки покупцеві щось не подобається або щось його не влаштує - він може відмовитися від замовлення, дочекавшись повернення коштів на карту.

На закінчення додамо, що онлайн шопінг - це непросте завдання, яке вимагає від користувача певної обізнаності. Як мінімум, в тому, де краще купувати той чи інший товар, де порівняти актуальні ціни, замовити потрібну позицію з каталогу на вихідних умовах і з гарантією безпеки.

За підтримки сайту tasmarket.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Як купувати в інтернеті вигідно й безпечно?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути