неділя, 20 березня 2016 23:07

Адвокат Савченко попередив про провокації під час оголошення їй вироку

Адвокат Савченко попередив про провокації під час оголошення їй вироку
Фото: ЕРА

У російському місті Донецьк біля будівлі суду в дні проголошення вироку (21-22 березня) у справі української льотчиці Надії Савченко готують провокації проти іноземців, народних депутатів України та адвокатів.

Про це один із захисників Савченко Микола Полозов написав у Facebook.

"Надходять повідомлення, що прокремлівські радикальні організації типу "Антимайдан" і "НОД" готують провокації в ростовському Донецьку біля суду в дні проголошення вироку у справі Надії Савченко. Об'єктами даних провокацій можуть виступити іноземні представники, депутати Верховної Ради, адвокати", - повідомив Полозов.

Поступают сообщения, что прокремлевские радикальные организации типа "Антимайдан" и "НОД" готовят провокации в ростовско...

Опубліковано Николай Полозов 20 березень 2016 р.

Нагадаємо, Савченко в РФ звинувачують у вбивстві двох російських журналістів, а також у незаконному перетині російського кордону. Українка та її захист відкидають звинувачення і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон бойовики, які потім силою переправили її в Росію. Савченко незаконно утримують в РФ з середини літа 2014 року.

Прокуратура вимагає засудити льотчицю до 23 років позбавлення волі.

Сьогодні Полозов повідомив, що українцям, які приїжджають до Росії з метою бути присутніми у суді під час оголошення вироку Савченко, відмовляють у в'їзді.

У той же час група народних депутатів від "Блоку Петра Порошенко" і "Батьківщини" разом з прес-секретарем президента України Святославом Цеголко вирушили до Донецька, щоб підтримати Савченко в суді 21-22 березня.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Савченко попередив про провокації під час оголошення їй вироку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути