четвер, 24 грудня 2009 18:39

Абрамович привіз матір свого спадкоємця на Кариби (ФОТО)

Західна преса повідомляє, що Роман Абрамович придбав собі будиночок на Карибах. За 54 млн фунтів стерлінгів. Маєток розміром в 70 акрів розташовується на ексклюзивному острові Сетн-Бартс і був куплений 3 місяці тому.

"Це дуже розкішний будинок, - говорять фахівці з нерухомості на Карибах. - Серйозно, один з найпрекрасніших в світі. Роман в нього відразу закохався".

Будинок оформлений в стилі бунгало і має все необхідне для життя і понад того: веранди, ванні кімнати, басейни на вулиці, розважальний комплекс.

Окрім кухні в основному будинку є вулична невелика кухня і зона для барбекю. Є навіть тенісний корт і кінотеатр на свіжому повітрі.

Днями Роман з молодою мамою Дашею Жуковою прибули на острів, щоб провести різдвяні канікули в колі друзів. З чуток, готується вечірка на 250 гостей.

Нагадаємо, в ніч на 5 грудня з"явився на світ первісток Жукової та шостий спадкоємець Абрамовича. Пологи пройшли у відомій лос-анджелеській клініці Cedars-Sinai. З медустановою, в якій з"явився на світ спадкоємець, олігарх та його кохана визначилися швидко, - медичний центр вже давно приглянувся зіркам як російського, так і світового масштабу.

Малюка назвали Аарон Олександр. Згідно з Біблією Аарон був братом і найближчим сподвижником пророка Мойсея, його відмінними рисами були м"якість та лагідність. Друге ім"я малюкові дане на честь батька Даші, бізнесмена Олександра Жукова. За деякими даними, Абрамович був присутній при пологах свого шостого спадкоємця.

За матеріалами Daily Mail, StarsLife, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Абрамович привіз матір свого спадкоємця на Кариби (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути